forum.vdsworld.com Forum Index forum.vdsworld.com
Visit VDSWORLD.com
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


Database DSU
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    forum.vdsworld.com Forum Index -> Visual DialogScript 5 Units
View previous topic :: View next topic  
Author Message
JRoza
Contributor
Contributor


Joined: 17 Aug 2003
Posts: 179
Location: Netherlands

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 8:28 am    Post subject: Reply with quote

That's strange!
I've never seen that message and it seems that Skit could also run the program without error messages.
When did this message appear?
I may have some time this evening to look into it.

Shocked

Jan
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Dr. Dread
Professional Member
Professional Member


Joined: 03 Aug 2001
Posts: 1065
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 9:15 am    Post subject: Reply with quote

Message appears when launching the EXE, nothing ever shows up (except that silly Win error box, of course)...

Is the EXE compressed or anything??

Greetz
Dread

_________________
~~ Alcohol and calculus don't mix... Don't drink and derive! ~~

String.DLL * advanced string processing
Back to top
View user's profile Send private message
Skit3000
Admin Team


Joined: 11 May 2002
Posts: 2166
Location: The Netherlands

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 9:30 am    Post subject: Reply with quote

Dread, maybe you have another version of the runtime DLL?
_________________
[ Add autocomplete functionality to your VDS IDE windows! ]
Voor Nederlandse beginners met VDS: bekijk ook eens deze tutorial!
Back to top
View user's profile Send private message
JRoza
Contributor
Contributor


Joined: 17 Aug 2003
Posts: 179
Location: Netherlands

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 12:01 pm    Post subject: Reply with quote

That is my initial idea too.
SilentBase was built with VDS 5.02.

Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
jules
Professional Member
Professional Member


Joined: 14 Sep 2001
Posts: 1043
Location: Cumbria, UK

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 12:59 pm    Post subject: Reply with quote

I think that's the message you get if you have Data Execution Prevention enabled in SP2 and something tries writing to a code section of memory.
_________________
The Tech Pro
www.tech-pro.net
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Dr. Dread
Professional Member
Professional Member


Joined: 03 Aug 2001
Posts: 1065
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Tue Jan 11, 2005 2:23 pm    Post subject: Reply with quote

Bingo. Jules was right - I had DPE set on the high level. Now the program runs OK.... Memory now can "written" Laughing

But what a weird error message - gotta remember that.

"All Your Base Are Belong To Us"

Dread

_________________
~~ Alcohol and calculus don't mix... Don't drink and derive! ~~

String.DLL * advanced string processing
Back to top
View user's profile Send private message
PGWARE
Web Host


Joined: 29 Dec 2001
Posts: 1537

PostPosted: Wed Jan 12, 2005 12:02 am    Post subject: Reply with quote

Quote:

Bingo. Jules was right - I had DPE set on the high level. Now the program runs OK.... Memory now can "written"

But what a weird error message - gotta remember that.

"All Your Base Are Belong To Us"



Hey that's what happens when software is outsourced to India Smile. Only joking of course Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Garrett
Moderator Team


Joined: 04 Oct 2001
Posts: 2144
Location: A House

PostPosted: Wed Jan 12, 2005 12:16 am    Post subject: Reply with quote

ROFLMAO!!!
_________________
'What you do not want done to yourself, do not do to others.' - Confucius (550 b.c. to 479 b.c.)
Necroprogramming FTW! - "Wait.. Is necroprogramming legal?"
http://www.freewarehome.com <-- Freeware listings since 1996
Back to top
View user's profile Send private message
GeoTrail
Valued Contributor
Valued Contributor


Joined: 18 Feb 2003
Posts: 571
Location: Bergen, Norway

PostPosted: Mon Feb 21, 2005 2:18 pm    Post subject: Reply with quote

Skit, I totally love that dsu. It's just what I need.
Are there anyway to add features that allows me to sort the contents of the database file by a specific collumn?

Also, I've added a few things to a database program I'm working on, and now I see I forgot to add a collumn header. Is there anyway to add that into an existing database without loosing the existing entries?
Just remembered, my database file is compressed.

_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Skit3000
Admin Team


Joined: 11 May 2002
Posts: 2166
Location: The Netherlands

PostPosted: Mon Feb 21, 2005 3:58 pm    Post subject: Reply with quote

GeoTrail wrote:
Is there anyway to add that into an existing database without loosing the existing entries?
Just remembered, my database file is compressed.


GeoTrail, you can just load the database with "database load" and than save it with "database save" without the "compress" parameter... Smile After that, just open the file with Notepad and add the column you want (although you have to add it at the end of the file).

GeoTrail wrote:
Are there anyway to add features that allows me to sort the contents of the database file by a specific collumn?


I tried to do this, but it requires a lot of time because at first the column you want to sort on should be put in from of all other columns, after which the actual sorting is done with "list sort". Then, the columns should be put back in place. If you drop me a PM about this so I can't forget to do this, I think I'll be able to work on it tomorrow... Smile

_________________
[ Add autocomplete functionality to your VDS IDE windows! ]
Voor Nederlandse beginners met VDS: bekijk ook eens deze tutorial!
Back to top
View user's profile Send private message
GeoTrail
Valued Contributor
Valued Contributor


Joined: 18 Feb 2003
Posts: 571
Location: Bergen, Norway

PostPosted: Mon Feb 21, 2005 11:03 pm    Post subject: Reply with quote

I didn't think of that, thanks for the tip Smile

Sure I can PM you, but you don't have to do it if it's alot of work. It's not a big nessaty, but would be kinda nice to have.

Anyways, I'll send you a PM tomorrow, if I remember too hehehe.
But don't rush it, I can imagine that must be alot of work to get done. Very Happy

_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    forum.vdsworld.com Forum Index -> Visual DialogScript 5 Units All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum




Twitter@vdsworld       RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group