forum.vdsworld.com Forum Index forum.vdsworld.com
Visit VDSWORLD.com
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


Another #include problem... or is it just me?

 
Post new topic   Reply to topic    forum.vdsworld.com Forum Index -> Advanced Bug Reports
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Vic D'Elfant
Past Contributor
Past Contributor


Joined: 26 Jun 2002
Posts: 673
Location: The Netherlands

PostPosted: Wed Oct 01, 2003 8:33 am    Post subject: Another #include problem... or is it just me? Reply with quote

Hi all,

when I include a script which #defines some commands and functions, and I exit my running script, the first command/function (or label), will be runned of the included script Confused

Is this a bug or is it just me again?

Vic

_________________
phpBB Development Team
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
CodeScript
Moderator Team


Joined: 08 Jun 2003
Posts: 1054
Location: India

PostPosted: Wed Oct 01, 2003 8:36 am    Post subject: Reply with quote

have U added atleast one line space between you define and first label ?
_________________
Regards
- CodeScript
Arrow Give your application a professional look with the VDSGUI Extension
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Vic D'Elfant
Past Contributor
Past Contributor


Joined: 26 Jun 2002
Posts: 673
Location: The Netherlands

PostPosted: Wed Oct 01, 2003 8:39 am    Post subject: Reply with quote

Yes.... at least two: one empty line and one remark
_________________
phpBB Development Team
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
CodeScript
Moderator Team


Joined: 08 Jun 2003
Posts: 1054
Location: India

PostPosted: Wed Oct 01, 2003 10:56 am    Post subject: Reply with quote

Once this drove me crazy and the solution I suggested helps. I wanted to reproduce it but then all of a sudden dissapeared Insane
So I don't know.
I have made a habbit of adding a REM statement at the top of the dsu script and a space after the declare. So the problem never recurred.
Also a command of the same name goes after a function of that name (or the other way Confused )

_________________
Regards
- CodeScript
Arrow Give your application a professional look with the VDSGUI Extension
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Vic D'Elfant
Past Contributor
Past Contributor


Joined: 26 Jun 2002
Posts: 673
Location: The Netherlands

PostPosted: Wed Oct 01, 2003 11:56 am    Post subject: Reply with quote

Thanks for the tip CodeScript!

Vic

_________________
phpBB Development Team
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    forum.vdsworld.com Forum Index -> Advanced Bug Reports All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum




Twitter@vdsworld       RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group