forum.vdsworld.com Forum Index forum.vdsworld.com
Visit VDSWORLD.com
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


SeaJay portable application launcher
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
 
Post new topic   Reply to topic    forum.vdsworld.com Forum Index -> Other Product Support/Announcements
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Garrett
Moderator Team


Joined: 04 Oct 2001
Posts: 2146
Location: A House

PostPosted: Fri Jul 10, 2009 6:03 pm    Post subject: Reply with quote

LOL! Gotta love the spelling abilities of programmers Smile
_________________
'What you do not want done to yourself, do not do to others.' - Confucius (550 b.c. to 479 b.c.)
Necroprogramming FTW! - "Wait.. Is necroprogramming legal?"
http://www.freewarehome.com <-- Freeware listings since 1996
Back to top
View user's profile Send private message
LiquidCode
Moderator Team


Joined: 05 Dec 2000
Posts: 1711
Location: Space and Time

PostPosted: Sat Jul 11, 2009 1:47 am    Post subject: Reply with quote

Hey Now! Smile

Ok. Another BIG update. See the first post and visit the site to see a preview!! http://cgs.vdsworld.com

P.S. If you do find any more spelng erors on the website or in the program PLEASE let me know!!! Smile

_________________
Chris
Http://vdsfreak.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Garrett
Moderator Team


Joined: 04 Oct 2001
Posts: 2146
Location: A House

PostPosted: Sat Jul 11, 2009 4:49 pm    Post subject: Reply with quote

Version: 1.4.x.x

BTW, is this suppose to run on Windows ME?

If so, here's the error I got when first running it on a Win ME box:

Quote:
Fatel Error (notice spelling error of the word "Fatal" there too :p) SeaJay will now exit and all portable applications will be closed!

Please save and close any open files on your portable device before pressing OK!!

Error: 42 Line 359


Subsequent runs produce the same error. The interface does show up just prior to the error, but no interaction has taken place between the user and the program. Not enough time for the user to even move the mouse over to the SeaJay window to cause any errors themselves.

_________________
'What you do not want done to yourself, do not do to others.' - Confucius (550 b.c. to 479 b.c.)
Necroprogramming FTW! - "Wait.. Is necroprogramming legal?"
http://www.freewarehome.com <-- Freeware listings since 1996
Back to top
View user's profile Send private message
LiquidCode
Moderator Team


Joined: 05 Dec 2000
Posts: 1711
Location: Space and Time

PostPosted: Sat Jul 11, 2009 6:45 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks. Damn spelling errors. I made it mainly for XP and above, but I'll look into that error.

Did you get that error before? The line 359 has been in all the versions. Have you run it on Windows ME before?

Is anyone else getting this error?

_________________
Chris
Http://vdsfreak.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Garrett
Moderator Team


Joined: 04 Oct 2001
Posts: 2146
Location: A House

PostPosted: Sun Jul 12, 2009 5:40 am    Post subject: Reply with quote

Na, that was the first time I tried it on ME... I just happen to be working on something else at the time in ME and thought I'd give SeaJay a test run on ME while I was there. It's the only time I got that specific error too. Though I haven't tried it in Vista or XP with your latest version and won't be able to until Monday when HP replaces the 3rd recovery disc for my system. I am fed up with Vista and going back to XP. But I'll install Vista in a virt program for testing things.
_________________
'What you do not want done to yourself, do not do to others.' - Confucius (550 b.c. to 479 b.c.)
Necroprogramming FTW! - "Wait.. Is necroprogramming legal?"
http://www.freewarehome.com <-- Freeware listings since 1996
Back to top
View user's profile Send private message
LiquidCode
Moderator Team


Joined: 05 Dec 2000
Posts: 1711
Location: Space and Time

PostPosted: Sun Jul 12, 2009 10:25 am    Post subject: Reply with quote

Ok. Cool. I'll put on my site. Only tested in XP for now. I removed Vista as well. I've been using XP for a while now. I may install Vista in a VM also, didn't think of that for testing. Thanks. Smile
_________________
Chris
Http://vdsfreak.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Dr. Dread
Professional Member
Professional Member


Joined: 03 Aug 2001
Posts: 1065
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Sun Jul 12, 2009 4:27 pm    Post subject: Reply with quote

Hi there!

I can install and I can see the install procedure running. But nothing shows up in the SeaJay window.
The App section remains blank.

Greetz
Dread

_________________
~~ Alcohol and calculus don't mix... Don't drink and derive! ~~

String.DLL * advanced string processing
Back to top
View user's profile Send private message
Garrett
Moderator Team


Joined: 04 Oct 2001
Posts: 2146
Location: A House

PostPosted: Sun Jul 12, 2009 4:48 pm    Post subject: Reply with quote

Chris, all my previous tests and replies were from testing on Vista Business Edition... So I'm pretty sure SeaJay is fine on Vista.
_________________
'What you do not want done to yourself, do not do to others.' - Confucius (550 b.c. to 479 b.c.)
Necroprogramming FTW! - "Wait.. Is necroprogramming legal?"
http://www.freewarehome.com <-- Freeware listings since 1996
Back to top
View user's profile Send private message
Rubes_sw
Valued Contributor
Valued Contributor


Joined: 11 Jun 2001
Posts: 625
Location: Northern Ireland

PostPosted: Sun Jul 12, 2009 7:35 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Chris

A suggestion for your app...

How about adding Get Apps

You could create:

a Mysql database with application names, locations, versions, images etc etc

Get you app to call a .php file on the server and return a list of apps and there versions, then give the user the option to users to update a current version of download a new app...

I could help you with the code there, Im a MySQL and PHP programmer and have inplemented this, including encryption, storage, payment processsing into some of my VDS projects.

regards

Nathan
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Rubes_sw
Valued Contributor
Valued Contributor


Joined: 11 Jun 2001
Posts: 625
Location: Northern Ireland

PostPosted: Sun Jul 12, 2009 7:40 pm    Post subject: Reply with quote

ps. I got a runtime error

When i have the program installed onto an 8Gb Memory Key, with IcoFX Portable installed....

I clicked on the /\ to eject the drive and got:

Run Time error 30 at ine 15.

Im running Windows XP Pro

Nathan
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
LiquidCode
Moderator Team


Joined: 05 Dec 2000
Posts: 1711
Location: Space and Time

PostPosted: Sun Jul 12, 2009 9:03 pm    Post subject: Reply with quote

Ok, Thanks, I'll check the error. As far as the Get Apps, I don't know SQL or PHP, I could do something like that with an INI file, but the problem is I don't have server space to host the apps. I'd have to use mediafire and just link to the app on there.

@Dread Did you try to refresh the list (Right click and choose Refresh list)? Does it show up if you close and restart SeaJay?

_________________
Chris
Http://vdsfreak.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Dr. Dread
Professional Member
Professional Member


Joined: 03 Aug 2001
Posts: 1065
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Mon Jul 13, 2009 6:26 am    Post subject: Reply with quote

LiquidCode wrote:
@Dread Did you try to refresh the list (Right click and choose Refresh list)? Does it show up if you close and restart SeaJay?


Nope, no luck whatsoever. No apps show up. I'm on WinXP Danish language version.

Greetz
Dread

_________________
~~ Alcohol and calculus don't mix... Don't drink and derive! ~~

String.DLL * advanced string processing
Back to top
View user's profile Send private message
LiquidCode
Moderator Team


Joined: 05 Dec 2000
Posts: 1711
Location: Space and Time

PostPosted: Mon Jul 13, 2009 11:19 am    Post subject: Reply with quote

That is very odd. I'll look into it. I don't know why apps would not show up. Have you tried a previous version of SeaJay? Has it worked before?
_________________
Chris
Http://vdsfreak.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Dr. Dread
Professional Member
Professional Member


Joined: 03 Aug 2001
Posts: 1065
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Mon Jul 13, 2009 11:40 am    Post subject: Reply with quote

Yeah, I tried a couple of earlier versions. It never worked for me Crying or Very sad

Dread

_________________
~~ Alcohol and calculus don't mix... Don't drink and derive! ~~

String.DLL * advanced string processing
Back to top
View user's profile Send private message
Garrett
Moderator Team


Joined: 04 Oct 2001
Posts: 2146
Location: A House

PostPosted: Wed Jul 29, 2009 4:22 pm    Post subject: Reply with quote

Hey Chris, anything new on Seajay?
_________________
'What you do not want done to yourself, do not do to others.' - Confucius (550 b.c. to 479 b.c.)
Necroprogramming FTW! - "Wait.. Is necroprogramming legal?"
http://www.freewarehome.com <-- Freeware listings since 1996
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    forum.vdsworld.com Forum Index -> Other Product Support/Announcements All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum




Twitter@vdsworld       RSS

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group